MAJORNAS BRYGGERI

Öl och Kärlek sedan 2014 

Bryggeriet 
Majornas Bryggeri grundades 2014 och är ett småskaligt hantverksbryggeri där passionen för öl och ölkultur ligger i fokus. Vi brygger det vi tycker är gott och tror att andra också kan uppskatta. Vårt ordinarie sortimentet består av ett dussintal, pale ale, engelsk porter, Berliner weisse, IPA och klassisk tysk pilsner. Därutöver försöker vi brygga tillfäliga och limiterade batcher av olika slag samt cask ale. Produktionen sker i vårt bryggeri i Majorna under hantverksmässiga former och sköts huvudsakligen av Johan Lundin och Collette Barlow. Alla öl är ofiltrerade och opastöriserade för en smakrikare upplevelse. Och självklart veganska!

Hitta vår öl
Vår öl finns för närvarande på ett trettiotal olika ställen i Göteborg, främst i stadsdelen Majorna med omnejd. Vill du att våra öl ska finnas på just Din lokala krog? Då ber du dem kontakta oss så försöker vi ordna det. Vi levererar öl över hela landet.
Du hittar även många av våra öl på lokala Systembolag (Majorna, Linné, Landala, Nordstan, Kungsportsavenyn, Kungsportsplatsen, Högsbo och Eriksberg).  Har du inte möjlighet att besöka dem, så kan flera av dem beställas fraktfritt över hela landet Systembolaget.se

Bryggpub
Sedan 2019 driver vi även en bryggeripub på Karl Johansgatan 88 i Majorna. Det är den första i sitt slag i Göteborg, med plats för ett hundratal sittande gäster och full insyn i vår produktionslokal. Vi erbjuder bland annat ölprovningar, visningar, bryggkurser och föreläsningar kring öl. Förutom vår egen öl, så hittar du också ett brett urval från andra lokala bryggerier. Gillar du öl – då är det oss du ska besöka! Självklart finnns det också andra alternativ, så som vin och alkholfritt. Vår meny hittar du här

Personerna bakom
Majornas Bryggeri är en ekonomisk förening bestående av Johan Lundin, Martin Carlsson, Cristian "Crippa" Odin, Anna-Cajsa Nurman och Tobbe Johansson. Föreningen har även ett hundratal investerande stödmedlemmar som tillträde 2021 i samband med pandemin.

Nyfiken på vad vi gör? Enklast håller du dig uppdaterad via Facebook eller Instagram.